Even een teken van leven…

Onze blog is de laatste weken niet echt actief geweest, maar dat is omdat er de laatste weken op onze bouw ook niet echt veel vordering geboekt is.

Door het aanhoudende regenweer werd er buiten niet verder gewerkt aan de afvoer van de regenput en ook aan het sanitair binnen is nog steeds niets gebeurd. Vandaag hebben we dan uiteindelijk beslist om toch maar voor een andere “sanitairman” uit te kijken, want zolang het sanitair in de badkamer niet afgewerkt is, kunnen we de laatste binnenmuren niet afwerken en schuift dus alle werk maar naar achter.

Intussentijd hebben we de muur van de keuken waarin we ons “window of truth” gaan voorzien al met OSB en fermacell bekleed en zitten hierin de inbouwdoosjes voor de elektriciteit al klaar. Ook in onze slaapkamer is de muur aan de kant van de gang zo goed als klaar. Voordat we nu echt verder kunnen moeten we weer wat materiaal gaan aanschaffen:

  • de fermacell is op, dus die moeten we gaan bijhalen
  • de OSB is op, dus die moet bijbesteld worden
  • de schuine plafonds van het dak gaan we met planchetten bekleden, dus die moeten ook stilletjesaan besteld worden

Allez, de lening zal weer deftig aangesproken worden de komende dagen…