Muur van ’t WC’ke beneden: check!

is Eefje een lading Fermacell gaan halen bij Ecomat in Genk, die we meteen binnen sleuren. Kwestie van zeker te zijn dat ze droog binnen zijn voor het voorspelde onweer eraan komt…

Eefje heeft ook enkele staaltjes meegekregen van de mogelijk kleuren leemfinish en dus wandelen we hiermee eens door het huis om te beslissen welke kleur we waar gaan gebruiken. Geen eenvoudige beslissing, dat kan ik je wel zeggen. We willen tenslotte zeker zijn dat we over 10 jaar (en meer) nog altijd overtuigd zijn van de juiste kleurkeuzes, nietwaar!

Voor de living geraken we er niet meteen helemaal uit, dus parkeren we deze even tot later. We zullen de staaltjes een keer meenemen als we de vloer definitief gaan kiezen in de loop van de week. Zo kunnen we de kleuren nog een keertje afstemmen op de gekozen laminaat.

Daarna beginnen we met het bekleden van de OSB-muur van het WC’ke met Fermacell en tegen dat we daarmee klaar zijn is het alweer tijd om naar huis te gaan. Maar alvorens we vertrekken, klokken we toch nog eerst even het gat voor het inbouwpotje van de schakelaar naast de WC. Potje erin, draad naar buiten et voila. Muur WC: check!