Garagepoort besteld!

Gisterenavond hebben we onze garagepoort laten opmeten: 3m84 op 2m14! Da’s geen klein poortje, dus verwachten we ons aan een lange wachttijd omdat die op maat gemaakt moet worden, maar nee hoor. Over 3 weken kan deze al geleverd en geplaatst worden.

Dat valt dus al heel goed mee.

We kijken er al naar uit om eindelijk de garage te kunnen afsluiten en bovendien kan Matthias van het Leemniscaat niet aan de buitenkant verder werken vooraleer dat de poort netjes op zijn plaats hangt.

Wat we jullie ook nog waren vergeten vertellen: de elektriciteit is goedgekeurd! Dat wil dus zeggen dat we nu eindelijk een afspraak hebben kunnen vastleggen bij Infrax om de elektriciteitsmeter binnen te plaatsen zodat de werfkast buiten weg kan. Op 16/4 is het zover, dan kunnen we eindelijk de elektriciteit volledig benutten en hoeven we niet meer op te passen met het gelijktijdig gebruiken van meerdere grote stroomverbruikers. Alweer een mijlpaal die dichterbij komt…