Een drukke dag…

Vanmorgen heb ik om iets voor 7u30 (inderdaad ’s morgens) ons Eefje al afgezet op de werf terwijl ikzelf naar het werk moet. Papa Jef keek dan ook heel verbaasd op toen hij toekwam en zag dat Eefje al druk aan’t werk was.

Toen ik uiteindelijk ’s avonds toekwam was er dan ook al een heleboel werk verricht:

  • Alle schuine overgangen van de muur naar het dak werden geprepareerd zodat we ze vol stro kunnen steken.
  • Zo goed als alle voorradige jutte werd tegen de balken geschoten zodat ook deze klaar zijn om geleemd te worden. Tijd om jutte bij te halen, want er moeten nog aardig wat vierkante meters bedekt worden…
  • Op de verticale pilaren op de hoek van de muren werd de hoek afgerond door er overschotjes van balken tegen te nagelen en deze schuin af te zagen.
  • De hele benedenverdieping (inclusief de garage) en het grootste gedeelte van de eerste verdieping werd netjes gekeerd en alle los stro opgeruimd. Een hele verademing!

Eefje had nog energie op overschot en dus gaan we na het avondeten weer aan het werk op de studio/atelier. Hier moesten nog 3 dubbele stopcontacten voorzien worden in de stromuur. We gebruiken hiervoor de ondertussen beproefde methode van verticale plankjes met een plankje OSB ertussen.

Omdat het preciesiewerk is (we willen onze stopcontacten overal even hoog hebben staan) ben je daar toch al snel even zoet mee. En als we hier klaar zijn houden we het voor vandaag voor bekeken.

1 reactie


  1. //

    Gooo! gooooo! Het gaat goed komen!

Comments are closed.