Vanalles wat… en niks…

Vandaag was een dag van aan vanalles beginnen, maar niks echt kunnen afwerken…

Allereerst hebben we ons in de badkamer bezig gehouden met alles een keer goed uit te meten voor ons badkamermeubel. Uiteindelijk hebben we nu een goed idee van hoe we het er willen hebben uitzien, maar concreet zijn we hier behalve wat aantekeningen op de muur nog geen stap vooruit. ’t Blijkt namelijk dat we eerst een klokboor van de juiste diameter nog moeten gaan halen en ’s zondags zijn er nu eenmaal geen winkels open.

We verplaatsen ons dan naar de studio/atelier waar we alvast de leidingen van het water van het pompbakje in de hoek willen aansluiten. De gaten lagen er al en met wat creativiteit krijgen we ook de leidingen mooi op hun plaats, maar na consultatie van Jef van Anja blijkt dat we ook hier wat werkmateriaal ontbreken. Er is een speciale schaar nodig om deze namelijk perfect op de juiste lengte te kunnen snijden. Dat zullen we dus ook even moeten uitstellen…

We verplaatsen ons terug naar de badkamer waar we aan de muur voor het bad alvast twee H2O-platen tegen de OSB-wand bevestigen. We waren begonnen met de verkeerde schroeven en dan lukt het maar moeilijk. Gelukkig herinnerde Eefje zich nog dat we ergens normaliter een doos schroeven hebben staan die hiervoor speciaal voorzien waren. Met deze schroeven van Fermacell gaat het een stuk vlotter!

Moraal van het verhaal: voordat je ergens aan begint, zorg dat je het juiste werkmateriaal voorhanden hebt!!

Een 180° beeld van de benedenverdieping. Zoals jullie zien is er best nog wel wat werk voordat we aan de verhuis toe zijn...