Groot plafond: check! Primer in salon en keuken: check!

Vanmorgen waren we om 8u alweer present, want Papa Jef komt ons nog een keer een handje toesteken en da’s normaal gezien altijd ne vroege vogel, dus zorgen we dat we ook goed op tijd aanwezig zijn!

We zijn al volop bezig als Papa Jef toekomt om ons te komen helpen. Terwijl Eefje op zolder de schroefgaatjes en voegen opvult met de voegengips, houden Papa Jef en ikzelf ons bezig met het grote plafond op zolder. We waren er met ons tweeën aan begonnen tijdens de week, maar zoals jullie al konden lezen wou het niet echt lukken om het mooi recht te krijgen. Vandaar dat we de hulp van een professional ingeroepen hebben.

Met wat hulp vlot het eindelijk heel wat beter en tegen de middag is het plafond al helemaal klaar!

’s Namiddags zijn Eefje en ik weer alleen aanwezig en concentreren we ons werk op de benedenverdieping, waar we de primer op de binnenmuren aanbrengen van de salon en keuken. Zo zetten we alweer een grote stap richting afwerking.