Yes, we hebben water!!

Afgelopen maandag hadden we de wachtbuizen klaargelegd voor “de mannen van ’t water” en vandaag kwamen de mannen van het VMW langs om het water aan te sluiten.

Eefje moet deze voormiddag op school werken, maar ik had vandaag een dagje vakantie genomen en ben dus van ’s morgens al op de werf aanwezig en begin alvast met de leemfinish in de keuken. Tegen de middag zit ik ongeveer halfweg de muur en komen de mannen van ’t water toe, net op het moment dat ook mijn schatteke toekomt. Terwijl buiten de darm van het water in de sleuf gelegd wordt (netjes naast onze wachtbuis nota bene!), werken wij verder aan de leemfinish.

Een goed uurtje later is onze kraan in de berging aangesloten en hebben we eindelijk helder, drinkbaar water in huis! Jippie!

We werken de muur in de keuken nog af en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Zaterdag wordt de tweede muur in de keuken aangepakt en zondag hopelijk de muur in de salon. Daarmee zou dan na het weekend de benedenverdieping (op de gang en de leemmuur in de salon na) klaar moeten zijn.