De doelstellingen van het weekend zijn gehaald!

We hadden ons voorgenomen om de muren in de keuken en de muur in de salon af te werken met leemfinish en dat is gelukt. Terwijl we wachten op de leemfinish die droogt wordt er in de studio druk gevloerd. We zijn ondertussen daar zo ver gevorderd dat er nog maar een 10-tal vloerplanken moeten gelegd worden. Dat schiet dus goed op!

We zijn ook een keer langs E.V.I. gereden om daar de stopcontacten om in te bouwen op te halen, 66 stuks in totaal. Volgens Carine van E.V.I. een dagje werk en die zitten er in. Hm, da’s misschien waar als je een handige elektricien bent, voor ons was het toch niet zo evident zo blijkt… Terwijl Eefje het laatste stukje leemfinish op de muur in de salon zet, probeer ik enkele stopcontacten aan te sluiten. Voor een enkel stopcontact lukt dat vrij goed, maar bij het dubbel stopcontact loopt dat toch niet echt van een leien dakje. Het lukt me niet om de twee ijzeren plaatjes mooi samen en vlak vast te zetten in het inbouwdoosje en dit terwijl de draden netjes erachter opgeborgen zitten.

Als Eefje klaar is komt ze helpen, maar ook met ons twee samen wil het niet echt meewerken. We laten het voorlopig even rusten en nemen ons voor om dit morgen of zo een keer opnieuw te proberen als we “wat frisser zitten.” Duimen maar dat het lukt! Als jullie hiervoor tips hebben, dan horen we het graag!