Een kleine update…

Het is op de blog even stil geweest, maar in ons strohuisje is er toch nog wel wat gebeurd de afgelopen weken.

Zo heeft PSB Doors ondertussen onze sectionaalpoort geïnstalleerd. ’t Is een heel ander zicht nu en we zijn heel blij dat er eindelijk nergens meer plastiek nodig is om het interieur tegen de weerelementen te beschermen.

Op het niveau van elektriciteitswerken hebben we de aardingskabel en de verlengdraad die tijdelijk van de werfkast naar binnen liepen opgeruimd. Zo kunnen we ons nu onder andere gaan amuseren met het egaliseren van onze oprit en is er een afspraak vastgelegd om eindelijk onze zonnepanelen aan te sluiten. Die liggen hier immers al meer dan een jaar op het dak niks te doen. De hoogste tijd dus dat die wat gaan werken voor de kost!

En terwijl ikzelf in Duitsland zat op een oldtimertreffen (de boog kan niet altijd gespannen staan, he), werd er toch nog wel gewerkt. Papa Jef is namelijk gepasseerd om op zolder het trapgat naar het zoldertje boven de zolderkamers en de dakramen af te kasten. Het resultaat is een netjes afgewerkt trapget en dito dakramen.

Ziezo, zo zijn julllie weer helemaal bij met de werkzaamheden in ons strohuisje.