Badkamer en zolder

Afgelopen weekend is Papa Jef weer langs geweest om een handje toe te steken.

Zo is onze spiegel van het badkamermeubel nu netjes voorzien van een omkadering zodat ik daar later in de week onze LED-strip in kan verstoppen. Als dat gebeurd is zullen we daar eens een fotooke van posten.

Daarna zijn we op het zoldertje begonnen aan de afwerking van het plafond. Eerst werden er nog wat gaten in het stro opgevuld met rotswol/glaswol en hier en daar wat PU-schuim en dan werd alles afgedekt met onderdak, net als op de andere zolderkamers. Vervolgens werden er latten onder de draagbalk van de nok bevestigd om een klein vals plafondje te kunnen leggen. Daaarachter kunnen we dan de draden van de verlichting verstoppen. Tenslotte hebben we aan één kant het dak al mooi uitgerecht met panlatten.

Één van de volgende weekends wordt hier aan verder gewerkt zodat ook hier het plafond met planchetten kan afgewerkt worden.