De Balustrade – Deel 2

Meteen de vrijdag nadat het eerste deel van de balustrade gezet werd is papa Jef de rest van de balustrade ook al komen zetten, maar ik heb vandaag pas tijd gevonden om hier een paar deftige foto’s van te maken.

En het moet gezegd: het eindresultaat is niet alleen veilig, het ziet er nog heel mooi uit ook!

Op de eerste verdieping loopt de balustrade nu helemaal rondom de vide.
Op de eerste verdieping loopt de balustrade nu helemaal rondom de vide.
Ook op zolder wordt de volledige vide omkaderd door een balustrade.
Ook op zolder wordt de volledige vide omkaderd door een balustrade.
En uiteraard werd ook het trapgat voorzien van de nodige "afrastering". En Eefje heeft ondertussen de treden van een laagje scheepsvernis voorzien zodat ook de beschermende karton er nu definitief af kan. Mooi, he!
En uiteraard werd ook het trapgat voorzien van de nodige “afrastering”. En Eefje heeft ondertussen de treden van een laagje scheepsvernis voorzien zodat ook de beschermende karton er nu definitief af kan. Mooi, he!

Ons huisje is bij deze dus weer helemaal kindveilig zodat we ons niet ongerust hoeven te maken dat ons Lientje van de zolder naar beneden dondert bijvoorbeeld.