Het einde van de kabels komt in zicht…

Vandaag heeft Eefje een extra rol 5G1,5 gehaald bij E.V.I. bvba, want die was helemaal op.

Na ons avondeten dat we tegenwoordig altijd “op den bouw” verorberen vliegen we er meteen in. We beginnen met het licht op onze slaapkamer, dan volgt de draad naar de verdeeldoos voor de lichten van de studio/atelier. Van daaruit trekken we de 2 draden voor de verlichting van de studio/atelier via de vloer op zolder.

En aangezien we dan toch op zolder zijn, leggen we meteen ook de 5 lokale kringen die daar aangesloten zullen worden op de verdeeldoos van de zolder: slaapkamer 1, slaapkamer 2, zolder, gang en de “polyvalente ruimte”.

Dan is het alweer 22u geworden en dus de hoogste tijd om weer richting thuis te rijden voor een welverdiende nachtrust.

Morgen gaan we proberen de laatste lichtkringen af te werken en zien we of we er in slagen om al een eerste lus voor de schakelaars te leggen. Dit laatste zal ook niet meteen eenvoudig zijn, maar meer hierover morgen…