Een rustige week…

Deze week is ’t rustig geweest op de bouw. Eefje heeft de laden van de keuken van de nodige verf voorzien en ik heb de laden van klinkjes voorzien en één kastdeurtje proberen op te hangen. Ik krijg het niet perfect recht en dus ga ik dat eens samen met Papa Jef bekijken eerdat ik me aan de overige kastdeurtjes waag. ’t Is immers geen zicht als die allemaal schots en scheef hangen.

Verder hebben we ook het toilet beneden opgehangen en aangesloten. Zo moeten we nu dus niet meer telkens naar boven om op de badkamer het toilet te gebruiken. Luxe!

Van ’t weekend heb ik me eens geamuseerd om de rails die voor de verlichting in de living en eetkamer moeten zorgen te bestuderen en we hebben nu ook al een goed idee hoe we die gaan ophangen en aansluiten. Onze vaste lezers zijn ongetwijfeld heel benieuwd naar foto’s van onze keuken, maar jullie gaan toch nog even moeten wachten tot alles helemaal af is…

1 reactie


  1. //

    Hoe langer hoe meer benieuwd naar de foto’s….. belofte maakt schuld, hé Jean-Marie

Comments are closed.