Een bad!!

Ja, jullie lezen het goed.

Terwijl ik vandaag werken was is er thuis weer flink gewerkt. In de keuken beneden werd door de buitenmuur van de keuken de buis voor de afzuiging van de dampkap geboord. Zo staan we weer een stapje dichter bij effectief kunnen koken op ons eigen gasfornuis.

Maar belangrijker: ons bad in de badkamer werd van een kraan voorzien en de afvoer werd aangesloten. Ja, de mannen van Jeva hebben hier weer prima werk geleverd! Ik kan nauwelijks wachten tot ik thuis kom om samen met mijn schat van een vrouw ons eerste bad in ons strohuisje te nemen.

Als ik thuis kom, heeft Eefje de badkamer al helemaal ingericht met kaarsjes en sfeerlicht. Mooi! Dat wordt heerlijk genieten…

Ons bad - met klassieke kraan - staat klaar om heerlijk in weg te dromen.
Ons bad – met klassieke kraan – staat klaar om heerlijk in weg te dromen.