Enkele kleine klusjes in de badkamer

De afgelopen week hebben we niet veel uitgericht in huis, maar vandaag hebben we dan uiteindelijk nog wat kleine klusjes opgeknapt in de badkamer.

Zo hebben we onze mooie klok uit de Ikea opgehangen boven de handdoekenkast, twee handdoekringen opgehangen naast het badkamermeubel en hebben we alvast één van de twee waskommen geïnstalleerd in het badkamermeubel. De tweede waskom gaan we installeren als eerst de laatste kraan ook aangesloten is, maar zoals jullie al weten moeten we daarvoor eerst zien hoe we die vervloekte stop los krijgen. Dat wordt een klusje voor volgend weekend!

Zodra de tweede waskom er op staat zullen we eens een fotootje publiceren van ons badkamermeubel in afwachting van de grote spiegel die er nog achter moet komen.

Daarna hebben we in de keuken de hangkast voorzien van een LED-strip. Deze loopt van links helemaal naar rechts langs de onderkant en voorziet zo het werkblad van sfeerlicht in quasi elke kleur die we willen. Mooi!

Tijdens de week gaan we ons bezig houden met de afwerking van de berging.