Spiegeltje, Spiegeltje…

’t Is weer even stil geweest op de blog, maar er was ook niet veel nieuws te rapporteren de afgelopen twee weken.

Dit weekend is er daarentegen weer vlijtig gewerkt aan de plafonds op zolder. Zo is het plafond van de voorste zolderkamer af op de afkasting van het zolderraam en de zoldertrap na. Op de achterste zolderkamer werd het schuin plafond al uitgevlakt met panlatten en is er al begonnen met de planchetten van het horizontaal stukje plafond. Het uitvlakken is het grootste werk, dus het afwerken met de planchetten gaat nu ook vlot vooruit gaan.

Vrijdag is Eefje onze spiegel gaan ophalen en die hebben Papa Jef en ik dit weekend alvast boven het badkamermeubel geplaatst. De spiegel rust op het verhoogje waar de kranen op gemonteerd staan en wordt bovenaan tegengehouden met een latje zodat hij niet kan omvallen. Één van de volgende weekends zal de spiegel van een kader voorzien worden waarin ik dan de LED strip voor verlichting kan aanbrengen. Als dat klaar is kunnen jullie je nog eens aan een foto verwachten van de badkamer.

Verder is er op de badkamer alvast ook een rail omhoog gehangen voor de verlichting en kunnen we dus op zoek gaan naar passende spotjes voor de sfeerverlichting in de badkamer.

2 reacties


 1. //

  Goedemiddag,

  Ik heb hier interesse in, want ik wil in mijn eigen huis ook leem op de muren!!
  Maar ik woon in Noord Holland, en ik kan niet vinden waar jullie wonen??

  Vriendelijke groet, Caro


  1. //

   Hoi Caro,
   Wij zijn van Heusden-Zolder, Limburg in België. Het zal dus wel een heel eind rijden zijn voor jou voor de ‘workshop’, maar als je dat ziet zitten ben je zeker welkom.

Comments are closed.