De (voorlopig) laatste leemfinish

Vandaag hebben we de voorlopig laatste leemfinish aangebracht. De muren in de inkomhal zijn nu dus ook afgewerkt met finish en dat zijn meteen voorlopig toch de laatste muren die met finish moesten afgewerkt worden.

Voorlopig, want als de trap in de hal geplaatst wordt, zullen we daaronder ook een extra muur bouwen om onze WC af te zonderen. Dat zal nog niet voor dadelijk zijn, dus voorlopig hebben we gedaan met finishen.

Net voordat we begonnen kwamen Lien & Wim, samen met hun zoontje van 7 maanden Kasper ons een bezoekje brengen. Ze gaan binnenkort zelf ook met de afwerking van hun strobalenhuis beginnen en ze kwamen bij ons wat inspiratie opdoen. We gaan één van de volgende weken eens een bezoekje terug moeten brengen, want naar het schijnt lijkt hun huis heel hard op het onze. Kasper en ons dochter Lien kwamen alvast heel goed overeen. Echt schattig zo twee kleintjes samen!

Na de leemfinish zijn we gaan shoppen voor een verzonken mat,zo kunnen we die morgen als we de vloer in de hal gaan leggen ook meteen op haar plaats leggen.