Weer een kamer afgewerkt

Het is een tijdje stil geweest op onze blog, maar er is dan ook niet zo veel gebeurd de laatste maanden, maar in de komende weken staat er weer het een en het ander gepland om af te werken.

Zo gaan we de inrit opnieuw aanpakken want deze heeft na nauwelijks 2 jaar al behoorlijk wat last van spoorvorming. Daarnaast liggen de deksels op de putjes voor waterleiding en riolering nog altijd los en deze gaan van kwaad naar erger. Het is ondertussen zo erg dat het gevaarlijk is om er overheen te rijden en we bijgevolg onze auto weer in “de wildernis” naast de inrit zetten.

Omdat dit binnenkort eindelijk zal aangepakt worden moest de trap aan de voordeur wel even tijdelijk weggenomen worden en daarvoor is Papa Jef gisteren even langs geweest.

Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook op onze jongste spruit haar kamer de inbouwkasten op hun plaats te zetten. Zo is er weer een extra kamer netjes afgewerkt en kunnen de kleertjes die nog in een kast beneden lagen naar haar kamer verhuizen en komt er beneden extra kastruimte vrij. Prachtig!

Langs het bureeltje worden de inbouwkasten geplaatst en het bureeltje zelf heeft een achterwand gekregen zodat alles netjes afgecicht is.
Papa Jef plaatst bovenop de inbouwkast een topplaat om deze netjes af te werken.
Met de schuifdeuren op hun plaats zijn de inbouwkasten helemaal klaar.

Vandaag heeft Eefje dan haar “finishing touch” aangebracht door de kasten van enkele leuke Disney-stickers te voorzien en worden de nodige knuffels op hun plaats gezet om de slaapkamer van Lotte helemaal gezellig te maken.

En met de nodige aankleding is ook Lotte haar kamer helemaal mooi geworden.
Enkele knuffels links op de kast…
Van wie zou deze kamer zijn?