Nog eventjes verder werken aan de fundering voor ons tuinhuis

De fundering was al ruw uitgegraven, maar nog niet overal even diep. Gezien het nogal wat geregend heeft de afgelopen weken was ik er nog niet aan toe gekomen om dit verder af te werken. Morgenvroeg komen de mannen van Lucon Floors de betonnen vloer leggen, dus werd het hoog tijd om dit verder af te werken.

Gisteravond ben ik er dan maar even ingevlogen om de laatste centimeters uit te graven met de schop en deze proberen zo vlak mogelijk uit te graven zodat de fundering overal minimum 15cm dik zal zijn. Als er iets is wat we geleerd hebben van de problemen met onze inrit is het dat een goede fundering heel belangrijk is!

Met de schop worden de laatste centimeters uitgegraven en wordt de vloer zo gelijk mogelijk gemaakt.

Ziezo, we zijn nu klaar om de mannen van Lucon Floors te ontvangen. Morgenvroeg om 6u zullen ze hier zijn om de wapennetten op hun plaats te leggen. De betonmixer wordt immers tegen 6u30 verwacht. Dat wordt dus pijnlijk vroeg opstaan morgen, zaterdag…