Stelling bouwen

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog aan ons huis gewerkt hebben, maar deze week vliegen we er nog eens in.

De meeste mensen nemen vakantie om uit te rusten, wij nemen regelmatig vakantie met de bedoeling om aan ons strohuisje te werken. Dit keer gaan we de “kornissen” van het dak afwerken. Mijn excuses, maar ik ken hiervoor geen Nederlands woord. De betekenis zal wel duidelijk worden in de volgende blogberichten waar we gaan uitleggen wat we juist gaan doen. Intussen kun je eventueel via deze link proberen achterhalen wat we ermee bedoelen…

Als voorbereiding zijn we vandaag alvast begonnen met het opstellen van de stelling zodat we morgen er meteen kunnen invliegen.

De eerste laag van de stelling staat klaar. Morgen nog planken leggen en verder omhoog bouwen zodat we aan de kornissen kunnen.